STA-volleybal

Nieuws

Recente nieuwtjes

STA en hoofdsponsor Seesing Flex bekrachtigen samenwerking

Lichtenvoorde – Sabine ten Holder, directeur van hoofdsponsor Seesing Flex heeft op vrijdag 21 mei samen met bestuurslid Jeroen Peeters officieel Seesing Flex STA-volleybal gepresenteerd. Seesing Flex is voor de komende drie jaar naam- en hoofdsponsor van de regionale volleybaltalentenschool. Jeroen Peeters (links) overhandigt een T-shirt met daarop de logo’s van Seesing Flex en STA-volleybal aan Sabine ten Holder (rechts).

Sabine ten Holder benadrukt dat Seesing Flex initiatieven als deze alleen maar toejuicht. Ze is dan ook trots dat het bedrijf zich als sponsor mag verbinden aan STA-volleybal. “Talentontwikkeling is één van onze speerpunten en wordt, met de krapte op de arbeidsmarkt, nog steeds belangrijker. In het verlengde daarvan ondersteunen wij juist die initiatieven waarbij de Achterhoekse jeugd wordt uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen. Gedrevenheid en discipline in de sport betaalt zich namelijk ook uit in het werkzame leven. Dus hiermee worden werknemers met potentie gecreëerd en daar profiteert de hele regio van.”

Jeroen Peeters zegt namens STA-volleybal erg blij te zijn met Seesing Flex als hoofdsponsor. “Het is mooi dat we de naam van zo’n krachtige en prachtige Achterhoekse partner mogen koppelen aan onze talentenopleiding. We zetten samen in op de ontwikkeling van talent, met als doel de Achterhoek te versterken. We zoeken hierin allebei de samenwerking met andere regionale partners, waardoor we beiden, zowel binnen onze eigen specialiteit als gezamenlijk, onze mooie regio kunnen versterken.” 

STA-volleybal

STA-volleybal is een onafhankelijke volleybaltalentenschool opgericht door Seesing Flex Longa’59 uit Lichtenvoorde en Rabobank Orion uit Doetinchem, die zich richt op de talentontwikkeling van zowel meisjes als jongens, beginnend bij de leeftijd van 13-14 jaar. Jeugdig volleybaltalent van alle verenigingen in de Achterhoek kan bij STA-volleybal aansluiten. Deze talenten blijven gewoon bij hun eigen vereniging competitie spelen, waardoor er een samenwerkingsverband tussen volleybalverenigingen in de Achterhoek ontstaat. Die verenigingen krijgen en houden daarmee invloed op de ontwikkeling van het Achterhoekse volleybal-DNA.

Het uiteindelijke doel van STA-volleybal is om in de Achterhoek op nationaal niveau meerdere mannen- en vrouwenteams vertegenwoordigd te zien, met als ultieme ambitie om – net als nu bij de Orion heren het geval is – ook een Achterhoeks damesteam in de Eredivisie uit te laten komen.

 Van start/talententrainingen

In september 2019 is STA-volleybal in Doetinchem gestart met de talententrainingen van twee groepen. Dit bleek een groot succes, waarna in september 2020 vier groepen zijn gestart. Op dit moment worden de talenttrainingen in de ‘Topsporthal’ in Doetinchem en ‘Hamalandhal’ in Lichtenvoorde gegeven. Zodra het aantal deelnemende sporters groeit, zal er ook op andere locaties getraind worden. Naast de aangeboden volleybaltrainingen krijgen de volleyballers ook voedingsadvies en medische begeleiding. Daarvoor wordt samengewerkt met partners als Medifit uit Doetinchem en Centrum in Beweging uit Lichtenvoorde. 

 

————— EINDE PERSBERICHT ——————–

Noot voor de redactie: Voor meer informatie over STA-volleybal kunt u contact opnemen met:

bestuurslid Jeroen Peeters (e-mail: info@sta-volleybal.nl tel: 06 55 32 83 55) of

technisch coördinator Technisch Hart Eric Maan (e-mail: info@sta-volleybal.nl tel: 06 46 29 82 73)

Voor meer informatie over Seesing Flex kunt u contact opnemen met Sabine ten Holder

(E-mail: sabine@seesingflex.nl tel: 0544-353 739)

STA organiseert op zondag 20 juni een volleybal instuifmiddag

Vind je volleybal leuk, ben je gemotiveerd, speel je competitie (B&C jeugd, Jongens & Meisjes Top-, Hoofd-, Eerste Klasse) dan ben je van harte welkom op de “gratis” STA-Volleybal Instuifmiddag. Geef je snel op !! Er is plaats voor 64 deelnemers

VAN 12.30 – 15.00 UUR

TOPSPORTHAL DOETINCHEM

(Sportweg 1, 7006 GJ Doetinchem)

Wat gaan we doen ?

  • Training van 2,5 uur o.l.v. STA- trainers, deelnemers en spelers van Active Living Orion Heren 1
  • Spelen 6 tegen 6 (toernooitje)
  • Meet & Greet met special guest na de training

Voor iedere deelnemer is er een gratis entreekaartje beschikbaar voor een Eredivisie thuiswedstrijd van Active Living Orion Heren 1 geldig voor het seizoen 2021-2022

Voor deelname kunt u zich aanmelden via de link: https://forms.gle/nTEnCrEsBzJ9UDEu6

(als de link niet werkt dan de link kopiëren in de adresbalk van uw browser)

Voor meer informatie over STA-volleybal kunt u terecht bij:

Eric Maan, 06-46298273 of e.maan@me.com