STA-volleybal

Marcel van den Berg

Initiatiefnemer & bestuurslid

Marcel is lid van de Technische Commissie Seesing Flex / Longa ’59 Lichtenvoorde (seniorenlijn) en is een van de initiatiefnemers van STA-volleybal. Van huis uit is Marcel altijd al volleybal liefhebber geweest en is hij regelmatig actief in een rol van begeleider/coach/coördinator, maar bovenal fanatiek supporter van Longa ’59. Vanuit Lichtenvoorde runt hij zijn eigen bedrijf ‘VandenBerg Advies’ en is hij werkzaam als (interim) HR professional en onafhankelijk MKB Adviseur. Zijn hobby’s zijn: volleybal, voetbal, wandelen, zwemmen en golf.

Marcel binnen STA

Marcel vormt samen met Jeroen en Geert het bestuur van de Stichting, van waaruit hij zich zal focussen op de start en verdere uitbouw van de STA activiteiten in de regio Achterhoek. Samen met alle verenigingen kunnen we het Achterhoekse volleybal(klimaat) een verdere boost en profilering geven.

Marcel en waarom STA

“Mijn passie betreft ontwikkeling van mens & bedrijf (zowel financieel als niet financieel). De bron van ontwikkeling betreft altijd ‘de mens ofwel de persoon’; kortom: persoonlijke ontwikkeling! Iedereen beschikt over een (natuurlijke) potentieel reservoir dat uitgebreid kan worden als gevolg van verschillende activiteiten die we gedurende ons leven ondernemen. Trainen of leren is geen methode om je aanleg te realiseren, maar een methode om die te ontwikkelen. Kortom: we kunnen ons eigen potentieel creëren.” Je (verder) ontwikkelen als volleybalspeler m/v ontstaat door oefening en niet (alleen) door iets wat aangeboren is. Bepalend is daarbij hoe je die uren oefening/training besteedt. STA wil in samenwerking met en in aanvulling op de trainingen bij de eigen vereniging volleybalspelers de middelen, faciliteiten geven om alles uit hun persoonlijke (volleybal)talenten te halen.