STA-volleybal

Geert Hilferink

Initiatiefnemer & bestuurslid

Geert is bestuurslid van STA-volleybal. Als secretaris van volleybalvereniging Orion uit Doetinchem en vader van twee volleyballende dochters is Geert momenteel actief betrokken bij het volleybal. Zelf heeft hij ruim dertig jaar gevolleybald bij onder meer Wivoc, Castellum (Alphen aan den Rijn) en Orion.

Behalve als spelend lid was Geert bij al die verenigingen ook actief als vrijwilliger. Niet alleen omdat hij daar plezier uit haalt, maar ook omdat verenigingen niet kunnen functioneren zonder die vrijwilligers. Die betrokkenheid bij de vereniging ziet Geert als een grote meerwaarde van het lidmaatschap.

In het dagelijks leven is Geert zelfstandig tekstschrijver/copywriter, die voor zijn dagelijkse beweging graag wandelt en fietst.

Geert binnen STA-volleybal

Geert vormt samen met Jeroen en Marcel het bestuur van de Stichting Talentontwikkeling Achterhoek volleybal. Vanuit die functie wil hij gezamenlijk met het ‘Technisch Hart’ en de trainers de talentontwikkeling in de Achterhoek goed en breed opzetten.

Waarom STA-volleybal voor Geert

De Achterhoek is een krachtige en talentvolle regio die het verdient talenten dichtbij huis de mogelijkheid te bieden zich verder te ontwikkelen. De regionale opzet van STA-volleybal is daarin voor Geert een sprekend voorbeeld. Jonge meiden en jongens in de eigen regio de kans bieden om hun volleybaltalent te laten groeien, daarvoor staat STA-volleybal in de ogen van Geert.